expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

HeartBeat

Followers

Korang Yang Ke...

Monday, November 22, 2010

Tagging lagi

Assalamualaikum...

Ada hamba ALLAH ni pernah tegur aku sebab aku takut tunggu result exam keluar. Ni ayatnya:


KO NAK TAKUT SANGAT PEHAL? ASYIK2 TAKUT. KO NAK TAKUT2 PON NANTI TARIKH TU DATANG JUGAK KAN? TERIMA JE LAH!



Rasa macam kena lempang...

Tak tau lah nak cakap apa dah. Tunggu je tarikh tu.

Monday, November 15, 2010

Cemburu buta... Go to hell la!!!

Assalamualaikum...

Oyeah. Saya berblogging secara langsung di kampung saya. Haha~

Disinilah tempat yang menghubungkan aku dengan dunia luar. Wee~

Maju dah Felda aku. Hehe~
Jom jadi poyo sekejap. Lalala~

Thursday, November 11, 2010

Balik

Assalamualaikum...

Lepas maghrib ni aku meninggalkan UKM untuk balik ke rumah.
So faham-fahamlah. 
Bila dah balik, maknanya jarang sekali aku akan menghadap laptop untuk berinternet.
So bukak facebook pun jarang, nak uodate blog apetah lagi kan?
Sebab susah nak cari connection internet.
Kalau ada masa nanti, aku update lah blog ni.
So jumpa lagi di lain masa.
Please pray for my good final exam result. 
Daa~

p/s: Encik monyet tak de masa nak menyibuk dalam entri ni. Sibuk nak packing.

Wednesday, November 10, 2010

Memori kanak-kanak: RMT dan Susu Coklat

Assalamualaikum~

Baru je habis final paper aku tadi. Tapi semuanya tembak. Aku harap ada yang mengena. Adeh.. Sekarang tempoh masa untuk sakit dada berdebar menunggu keputusan yang amat teruk sem ni. Entah-entah mimpi hari tu jadi kenyataan. Tak mau!!!

MySpace
Serius aku cuak~

Tuesday, November 9, 2010

Memori kanak-kanak: Tulisan Jawi

Assalamualaikum...

Hari ni tak update pulak. So letak satu entri nak update. Esok (10/11/2010) final paper. So wish me luck ye. (Eventhough i almost didnt trust luck)

*********************************

Dulu aku sekolah pagi sampai malam. Eh silap. Petang je. 7.30 sampai 1.00 kat sekolah rendah dan 2.30 sampai 5.30 sekolah agama. Kat sekolah agama, rules agak longgar. Even aku pergi sekolah pakai selipar je. Hehe~

Monday, November 8, 2010

Memori kanak-kanak: cuit duduk dan cuit buaya

Assalamualaikum..

Rabu ni last paper aku. Paper Insurans. Doakan aku berjaya menjawabnya dengan tenang. Lepas update ni nak stadi sikit.

*****************************

Zaman kanak-kanak memang best. Masa umur dah meningkat ni lah baru terasa keindahan zaman kanak-kanak. Saat tak mengenal assignment yang bertimbun-timbun, gred dan pointer yang terumbang ambing, dan pelbagai lagi. In short, budak kecik tak fikir banyak benda. Hehe~

Cara melepaskan tension

Assalamualaikum...

Sebelum tu, aku hendak mengucapkan jutaan terima kasih kepada Ben Ashaari atas kesudiannya meletakkan link blog aku dalam segmen suai kenal yang dijalankan beliau semalam. Alhamdulillah... diatas bantuan yang dihulurkan olehnya, semalam dan pagi ni sahaja aku mendapat 19 follower tambahan. Syukur. Terima kasih kepada yang menjadi follower. Harap dapat berkenalan dengan lebih rapat lagi. :)

Walaupun rasanya mesti ada yang akan kata kat aku macam ni:
  1. Tak malunya ko. Cari followers dengan cara murah
  2. Apa barang orang tolong. Followers aku semua aku dapat tanpa bantuan orang. Loser ah ko. Haha
  3. Ko ni tak de care lain dah ke?
Tak kira lah apapun keji caci orang, aku tak pernah kisah dah. Ok fine, blog kau lawa, isi kau best. Tapi tolong orang hampeh tak de. Loser lagi yang cakap ayat-ayat diatas berbanding aku. Haha~

Sunday, November 7, 2010

Maksud Disebalik Kisah Manusia Beranak Tikus

Assalamualaikum...

Oh, dah sampai minggu terakhir Semester Satu Sesi 2010/2011. Rumah dah memanggil-manggil aku. Tapi tadi mimpi sesuatu yang sangat damn dan hampir betul.


"Result exam final dah keluar dan aku fail 2 subjek. Pointer bawah 2. Konklusinya, Ptptn sem depan kena block."

Damn. Hati dah cuak gila babs. Nasib baik celik mata dan realize itu hanya mimpi.



Sedih lah kalau betul~

Saturday, November 6, 2010

Kawan dan Sahabat

Assalamualaikum..

Sedikit pengumuman.

Notes Upin & Ipin tu dah dibuang. Baguslah. Lepas ni ada lagi notes-notes tak berfaedah macam ni, aku serang lagi. HAHAHA~

*****************************************

Kalau anda semua nak tahu lah kan, KAWAN dan SAHABAT ni adalah dua perkataan yang memberi maksud berbeza. Mungkin korang kata sama je. Sinonim. Tapi definisi tu berbeza la kan. bergantung pada intepretasi orang. Bagi aku, ia memang berbeza.

KAWAN: Orang yang rapat dengan kita di masa SENANG
SAHABAT: Orang yang rapat dengan kita di masa SENANG dan SUSAH

"Oi, kalau rapat dengan kau waktu senang je, tu tak boleh buat kawan la."

Alah, aku tak kesah semua tu. Sebab jenis macam aku cakap tu memang ramai. Dan memang susah kalau kita nak cari SAHABAT yang nak ambil tahu pasal kita. Dah makan ke belum, stadi macam mana, pendek kata, orang yang CARING tu susah nak cari. Kawan buat stok gelak ketawa bersepah aku ada.

Friday, November 5, 2010

Gajetku Bernama Manusia

Assalamualaikum...

Berikut ialah senarai nama-nama indah untuk gajet anda. Oh ya. Gajet itu termasuklah handphone, laptop, harddisk, pendrive, dan segalanya. Tapi tak semua aku beri nama. Ikut kesesuaian. Haha...

Jadi mari lihat...

Thursday, November 4, 2010

Upin & Ipin tu Yahudi??

Assalamualaikum~

Sebelum tu, mesti korang kenal Upin & Ipin kan?

Kalau tak kenal atau buat-buat tak kenal, memang aku sepak. Haha~

Comel kan? Kartun kegemaran semua di Malaysia. Rasanya tak perlu cakap banyak kot. Sebab memang semua kenal.

Degup Jantung

Related Posts with Thumbnails

Pengunjungku Dari Luar Negara

free counters
Web Analytics