expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

HeartBeat

Followers

Korang Yang Ke...

Monday, April 20, 2009

Matrix??? Finish already!!!

Alhamdulillah...

Abes jugak setahun aku blaja kt matrix. No more tutorials, no more jotter books, no more lecture notes printing, no more report, anything la!! Btw, aku x kan lupe banyak perkara yg bez berlaku kt matrix. Kenangan manis la kbykkannye.

Teringat dulu time mule2 masuk mtrx.

Besar tol mtrk ni. Tp entrance punye la jauh. Pancit tol. tapi kagum la... besar lgi dri skola lame aku. Haha... Dah daftar sume, pg la ke bilik. Nasib baik dpt paras 1. A1-T1-37. Huh. Aku x suke naik tgi2. Dapat la rumet baru!!! Tapi aku sentiasa segan. Tp x lame.Kenal la ngn mereka. Syakir, X-SBPI batu rakit, Keri, X-MRSM Pontian, n Affuan, budak PTS (lompat) n X-SMKA ..... (lupe plak). We get along la. Tp x lame. Syakir pass interview jd cekgu under KPM. Sebulan je knal die. N die pun kluar mtrx... Quite sdey tp aku conquer 2 katil la plak pas tu. Tinggal la kami bertiga je...

Kalau kelas plak, aku ditempatkan di kelas 3f17. Kelas paling sial n bermasalah. Perempuan x de mslh. Laki je. bese la... ponteng2 tu bese je. tp smpi kurang ajar ngn lecturer, memang aku benci gle. Lantak la korang, aku x mo knal korg lg. Tp ade jgak laki yg baik. Yg ni la kwn aku. Yg jht aku x kwn. Nti membinasakan diri. Pape pn, aku still miss klasmet aku. Haziq, Mustakim, Ku, Radhiana, Hajar, Shaari, Ida, Ezzah, Jun, Erny, Nabila, (yg laen jgn mrh kalu x sebut). Harap kite x loose contact. Fwens forever

Sepanjang di mtrx, byk bnd yg aku nk share. Tp byk nk taip. aku kasi summary je la.

Ni yg aku nk share actually:

1) Jumpe ngn SDARians. Hadi, Capub, Helmi n Pakdin.
2) Tgk Budak Alam Shah (SSAS) yg hanya kwn ngn bdak SBP. tp sorang je yg wat g2. wat a jerk...
3) jumpe bdak MTD yg gile glamour, kuat mencapub, kuat bodek. Ni bahaya. Ade la reasonnye...
4) Kenal ngn Bdak lelaki kuliah 3F20 yg kuat stadi n sgt unite. Faruq, Aie, Faiz, etc... Kagum tol ngn mereka. Ngape la aku dpt kelas yg budaknye malas stadi... (Harap2 Bdak 3F20 x jmpe blog aku...)
5) Kes memfitnah pengarah kolej aku kt blog pembangkang kerajaan. Ade gak yg sebok maen politik. blaja tah kemane.
6) Kes video zina. Ups..... jgn ditanya pasal ini. aku x tau pape.
7) Rindu kat lecturer math aku. Puan Ainul yg garang tp klaka n Puan Shariza yg cute!!!

Etc...

Tu je la yg aku nk share. Sbg update terbaru aku skarang. Skgr cume pikir result final yg sgt mendebarkan (dada aku bakal pecah lagi) n nak amek lesen kete n moto.

Harap2 la cemerlang final aku...

~KMPh tetap di hati. Kreatif, Madani, Progresif, harmoni~

Degup Jantung

Related Posts with Thumbnails

Pengunjungku Dari Luar Negara

free counters
Web Analytics