expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

HeartBeat

Followers

Korang Yang Ke...

Tuesday, August 26, 2008

Sengal!!!!!!!!!

Aku jadi bengang sangat. Nape la kolej aku x update Microsoft word??? Sumpah sakit ati. Dah la esok aku kene hantar assignment aku. X siap lg plak 2. Kalau la aku ade laptop, kan senang. Aku dah segan gile meminjam laptop orang. Bleh bayang x ko nk pinjam sesuatu kt orang 2, n then die kasi tapi muke die nampak semacam. Mane x segan dowh!!! Huhuhu.... cmmane ni???? Esok nak kene antar... mati la aku mcm ni......

Monday, August 25, 2008

UPS aku!!!!

Tah pape tah. Balik je terus dpt result UPS. Ketar kaki aku dowh... Pape pn, redha je la. Aku, Capub ngan Hadi pn bersame2 la pegi ke infocentre untuk tgk result aku. Setelah tengok, ni la result aku

  • Mathematics = B+
  • Physics = A-
  • Chemistry = A-
  • English = B

Alhamdulillah.... Memang aku x sangke dapat gini. Hehehe.

Kalau nak kire CGPA, aku dapat 3.57. Boleh la.... padahal tyme jawab macam nak pecah otak aku. Pape pn, syukur atas kurniaan Allah. Aku akn berusaha untuk dapat 4.00 next time.

Bye.

Sunday, August 24, 2008

Nak Balik dah!!!

Tamat la cuti dua minggu aku. Skrg tgh tgu bas. Tiket aku pkul 12.30 nti. Jd smpt la nk merapu jap. Hahaha... So, back to da same life. Bgn pg, smayg, siap2 nk pg kuliah, stdi, n tdo. Nk watpe lg kt mtrx??? Haha. Er... x lame lg umat islam akan berpuase n rakyat Malaysia akan sambut merdeka. Jd aku ucapkn slamat berpuase n slamat hari merdeka untuk sumer.

G2g. Bye

Friday, August 22, 2008

Addicted 2 friendster

Hahaha

Cuti dh nak habis. Aku tiap2 pagi mesti pegi c.c nk update fs aku. Tah nape aku pn x tau. Tp memg bez sbab aku suke ushar komen n tambah kenalan. Fun gak la. Pape pn, aku x leh wat gini slalu. Nti duit habis. Studi pn tah kemane kang. Jd, kene la beragak sket pas ni. HAHAHA!!!!

Jaga-jaga dgn blog anda

Baru2 ni, PM meluahkan rase marahnye terhadap seorang penulis blog yang telah mencemarkan imej negara dengan menyeru supaya mengibarkan bendera Malaysia secara terbalik. What da heck??? Ape ni??? Kita dah 51 tahun merdeka tapi masih ade rakyat Malaysia yg cetek pemikiran mcm ni. Masalahnye, seandainya beliau x puas hati dgn government skalipun, x patut die sebarkan hal ini dalam blog. Blog kite ni boleh dibace oleh sesiape pn. Dats why la aku nk kate kpd sesiape yang ade blog, tolong la jangan siarkan ape2 yang boleh membuatkan orang lain marah. terutame kalau membangkitkan isu2 kedaulatan negara ni. Bahaye la sangat. Kalu nak sangat masuk ISA, bwat la.

Fikir-fikirkan...

Life@matrix

Aku pn dh lupe brape bulan aku idop kat mtrx. What can I say is, bleh tahan jugak la. Amat beza ngn care blaja di skola dlu. Kene cari nota sendiri, x paham kene pg jmpe lecturer n tanye sendiri, n many more. Some people said, bdk2 SBP mostly akan terkandas bile masuk ipt. Statement ni kene betulkan la aku rase. Sebab, sume bakal mahasiswa x kn dpt survive di ipt kalau x berusaha. Back 2 da topic, uniform yg kene pakai d mtrk pn beza. Kene smart la. Btw, aku suke. Eh, lupe. Aku studi kat Kolej Matrikulasi Pahang. Amek sains fizikal. Exam pn dah nak dekat, jd tyme 4 struggle!!!!!!!!!

TQ

Dah Siap!!!

Akhirnye Hj berjaye menghasut aku bwat blog. Lagipun, ramai yg dah ade blog.
Hahaha. Anyway, slamat perkenalan kpd sesaper yg tgk blog aku. 4 dis tyme, aku x de ape2 lg untuk merapu. So, nxt tyme aku akan update la.

Degup Jantung

Related Posts with Thumbnails

Pengunjungku Dari Luar Negara

free counters
Web Analytics